207325.jpg

Juliasta tuli kova leipuri äitinsä tavoin. Leivoksetkaan eivät enää kärähtäneet.

208359.jpg

Eräänä päivänä Ilona tuli hyvin alla päin kotiin. Kuten kuvasta selviää hän oli saanut potkut töistään. Hän oli hyvin väsynyt töissä sillä hänhän oli raskaana...

207332.jpg

Julia yritti piristää äitiään leipomalla hänelle kakun. Kuten huomaatte Juliasta on tullut hieman pullea. Hän syönyt vähän liikaa leivoksia,mutta minkäs sille voi,sillä Julia ei voi vastustaa leivoksia!

207328.jpg

Aurora taas oli hyvin paljon tietokoneella. Hän oli paljon mesessä ystävänsä Meri-Tuulin kanssa.

207322.jpg

Mutta kyllä Aurora osaa myös soittaa pianoa. Se on hänen yksi lempiharrastuksista! :)

202932.jpg

Mutta eräänä päivänä hän huomasi pianon olevan rikki. Aurora meni itkien äitinsä luo ja ilmoitti siitä. Ilona soitti heti korjaajan paikalle ja niin piano oli nopeasti kunnossa ja Aurora pystyi jatkamaan harjoittelujaan.

208363.jpg

Amatiuskin oli päässyt nopeasti perheen jäseneksi.Kaikki pitivät hänestä oikein paljon.Hänhän oli oikein kiltti poika,joka teki ahkerasti kotitöitä ja läksynsä!

202907.jpg

Ilona oli päättänyt kutsua yksityiskoulun rehtorin kylään. Hän toivoi,että hänen lapsensa pääsisivät hänen laillaan yksityiskouluun.

202912.jpg

Lapset vaihtoivat nopeasti vaatteensa juhlavaatteisiin, juuri ennen rehtorin tuloa. Julialle oli varta vasten ostettu vaaleanpunainen prinsessa mekko. Julia oli myös laihtunut vähän,joten puku sopi hänelle täydellisesti!

202933.jpg

Kaikki kävivät tervehtimässä rehtoria. Julia katsoi häntä hieman kummallasesti. Siinä samassa Aurora kasvoi teiniksi. Hän oli edellisenä iltana värjännyt hiuksensa ruskeiksi. Aurora ajatteli:-Ihanaa olla vihdoin teini!

208364.jpg

Tämän näköinen teini hänestä tuli. Ei kauneimpia teinejä,mutta meikillä saa  ihmeitä aikaan....

202928.jpg

Illalla lapsille selvisi,etteivät he olleet päässeet yksityiskouluun. Se tietysti harmitti kaikkia lapsia! Aurorakin kävi hieman allapäin nukkumaan.....zz..z..zz..

207327.jpg

Julia oli niin väsynyt ja murheissaan että hän nukahti maahan koulun jälkeen.Kaikki lapset ottivat hyvin raskaasti sen,etteivät he päässeet yksityiskouluun.-Olimmeko me niin huonoja... He ajattelivat.....

207326.jpg

Aurora hukutti murheensa soittamiseen. Hän päätti ostaa uusia vaatteita ja muuttaa hieman tyyliään...

SEURAAVASSA OSASSA: Vauvoja ja Muodonmuutoksia